Ervaringen van cliënten

therapie-rijen-relatietherapie-catharina-van-der-schootTherapie Rijen – Catharina

5 / 5 sterren –
“De sessies hebben me goed gedaan; daar denk ik met plezier aan terug. Ik kreeg overzicht waar ik in mijn leven ben, en dat hielp me om uit een periode van veel stress te komen. Bij de officiële kanalen vond ik geen gehoor voor mijn gevoelige en spirituele aard, bij jou wel.

Na 13 jaar alleen wonen met een uitkering ga ik weer samenwonen en heb ik al een klein baantje gevonden! Het kan dus zo maar snel gaan…. en dan ziet de wereld er weer heel anders uit.”Therapie Rijen – Catharina

5 / 5 sterren –
“Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik heb geleerd om mezelf te waarderen en te mogen genieten. Mijn karakter werd door Catharina gezien en niet alleen mijn psychische problemen. Daarnaast kreeg voor het eerst in mijn leven erkenning voor mijn hoogsensitiviteit. Bedankt voor je hulp Catharina!”